Et selvportræt 🍉

Et selvportræt 🍉

Hvad gemmer der sig bag smilet ? 😢🍉

Jeg har altid set mig selv som værende ekstrovert, energisk, smilende, givende… glad. 

Og når jeg ikke var dét - var jeg doven

Jeg har det seneste år været igennem en kæmpe personlig udvikling foranledet af mit livs krise - skilsmisse og deling af et barn💔 

Måske nogle husker, at jeg for en tid var som sunket i jorden……. Det var derfor.

Jeg begyndte at høre podcast om parforhold, personlig udvikling, mental sundhed ect imens jeg malede, gik ture, vaskede op. Dét og en masse timer med fagpersoner og gode venner har ledt frem til en ny erkendelse. En ny selvindsigt.

  • Jeg er ikke energisk. Jeg har momenter, hvor jeg er energisk - men jeg er fortrinsvis stille og dyb. 
  • Jeg er ikke ekstrovert. Jeg er udadvendt introvert. 
  • Jeg er ikke doven når jeg ikke er på. Jeg lader op. Passer på mig selv. Samler energi. 

Uden jeg vidste det, har jeg de seneste år ubevidst skabt mig en dagligdag i mit galleri, hvor jeg med god samvittighed har kunne trækker mig tilbage - være i mit eget selskab, fordybe mig, lade op, så jeg kunne være noget for andre mennesker.

En ny bekendt sagde meget sigende “jeg er overrasket over, at alle dine motiver er så glade når du selv er så dyb”

Jeg er kendt for at male glade, farverige, energiske kvinder - kvinder der er forskellige fra mig selv. Forskellig i deres hudfarve, forskellige i deres påklædning, kultur og energi. 

Jeg har i løbet af mit liv flere gange fået spørgsmålet “hvad gemmer der sig bag dit smil” og jeg har ikke forstået spørgsmålet rigtigt, før nu. 

For jeg syntes ikke, at mit smil var påtaget. 

Men det bedste værn mod min egen sårbarhed har været mit smil. For så ville ingen spørge ind til den smerte og usikkerhed, der også er iboende i mig. 

Jeg forsøger at sige til mig selv, at jeg er et helt menneske, med mange modsatrettede følelser. Og jeg maler nok det, jeg gerne vil være mere af. 

#friladellefrisure #sommer #smil #sårbar #sorg

Tilbage til blog